Вход

Забравих си паролата!


BGtop
Latest topics
» Кара Гилиес / Kara Gillies
Нед Окт 01, 2017 11:11 am by rum4eto

» Асоциации
Вто Сеп 26, 2017 4:03 pm by Vivian A.

» Ines Colle / Инес Кол
Вто Сеп 19, 2017 4:25 pm by Philip Fulton ;

» !! НОВ СПИСЪК С ЛИКОВЕ !!
Пет Сеп 15, 2017 5:11 pm by Katya Williams-Fyodorov.

» Greg Kudrow / Грег Кудроу
Пет Юли 28, 2017 9:58 pm by Philip Fulton ;

» Jacqueline Leclaire / Жаклин Льоклер
Пет Юли 28, 2017 9:29 pm by Philip Fulton ;

» spam vol.7
Нед Юли 23, 2017 7:52 pm by Anna Smith

» Стая за разпити
Вто Юли 04, 2017 2:16 pm by Philip Fulton ;

» Ctrl + V
Вто Юни 27, 2017 10:43 pm by Philip Fulton ;


835 т.


783 т.

1067 т.


826 т.
Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 39, на Вто Апр 25, 2017 10:36 pm

Килия №336

Go down

Килия №336

Писане by Ahinora Fleur on Чет Май 11, 2017 2:30 pm


_________
Is it sick of me To need control of you?
Is it sick of me To want you crawling on your knees Is it sick to say i want you biting down on me

Made by Lina ♥️
avatar
Ahinora Fleur
Slytherin Prefect
Slytherin Prefect

Брой мнения : 761
Join date : 10.04.2017

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Килия №336

Писане by Anna Smith on Сря Май 17, 2017 7:22 pm

theme music:
Килия.
Затваряха я в килия, защото... за какво? Заради някакво забавление в страни от училище? Имаше празненство. Имаше пламъци. Имаше алкохол. На някои дори не им пукаше. Дори в най-добрите партита имаше жертви. Едно изгоряло дете. Седем жертви и някакви си ранени. Как това можеше да е причина да я затворят? Та тя беше само дете. Освен това не бе изцяло в свой собствен контрол. Нямаха право да я обвиняват за това.
Но това нямаше никакво значение, защото най-сетне беше постигнала целта си. Да влезе в Азкабан бе най-силното доказателство за пред родителите ѝ, че не става за обикновено магьосническо училище. Хиляди пъти по-добре от това да подпали дрехите на директорката на Бобатон. Как не се бе сетила? Сигурно баща ѝ сега беше бесен. Като главнокомандващ на аврорите, сигурно потъваше в земята при всичките тези нови и при споменаването на името на собствената си дъщеря замесена в смъртта на седем и ранените дванайсет. Не помнеше добре, дали тя уби някой. Дори не бе сигурна как стана всичко, но важното бе, че е тук. Не съжаляваше.
- Победа, сладка победа. - облегна се на влажната стена на килията. Беше на седмото небе от радост. Това да постигнеш всичко, за което си мечтал беше повече от прекрасно. Затова и четирите стени, между които бе затворена не ѝ пречеха никак.
Върна се към момента, в които я докараха тук. Баща ѝ я гледаше с такова разочарование и дори не изглеждаше така като че смята да си признае, че това е неговата дъщеря. Студения му поглед целеше да я прониже, но всъщност я разведряваше ужасно много. Тогава му се усмихна с широка и самодоволна усмивка и каза без глас.
- Аз победих. - войната между нея и цялото ѝ семейство се водеше откакто Анна стана на четири и бе достатъчно голяма, за да измисля как да прави бели. И след всичкото това време, единадесет години, девет месеца, три седмици, тринайсет часа и четиридесет и девет секунди, най-сетне успя да им докаже. Успя да ги накара да се държат така с нея както винаги бе искала - различно. С времето спря да ѝ пука дали различното ще е в добра посока или в лоша, и понеже нямаше как да е в добра заради ангелските ѝ брат и сестра, затова си избра различния път, който в началото мислеше за по-лесен, но с времето разбра, че е точно обратното и то по сложния начин. Всички Смит имаха толкова голямо търпение и бяха готови да простят почти всичко на всеки в семеен кръг. Е, разбира се, Анна бе изключение, но това дори няма смисъл да го отбелязваме, защото самата тя се целеше именно към това. Да е изключение и го постигаше, при това доста убедително и контрастиращо с всичко досега.
Когато баща ѝ, все пак, почти шепнешком призна, че това чернокосо момиче с луд поглед и широка усмивка от грифиндор е негова дъщеря получиха своите десет минути на саме, защото за пореден път вярваше, че може би приказките щяха да оправят нещата. Беше толкова сладка цялата тази упоритост.
- Анна. - въздъхна разтривайки слепоочията си безнадеждно.
- Да, така се казвам. - засмя се момичето, дали все още под лекото влияние на медальона или просто защото си беше такава никога няма да разберем.
- По дяволите, момиче! Дори сега не можеш да приемеш сериозен вид! - процеди между зъби мъжа и я сграбчи за лакътя.
- Умряха деца. Други не успяха точно, но и раните, които останаха не са за подценяване. Колко по-сериозна трябва да стана? - усмихна му се насреща. Той преглътна нервно без да знае какво да прави.
- Това ти се струва само игра ли? - почти простена той - Защо го правиш? Кажи ни какво искаш?
- Жалко е, че не слушате когато цял живот крещя, мили ми татко. - натърти на думата татко нарочно.
- Непоправима си. Не искаш да учиш в някакво си училище, затова изгаряш на клада дете! Обясни ми как това е доказателство за каквато и да било зрялост от твоя страна, че да не учиш! - беше готов да крещи насреща ѝ, но предпочиташе да запази думите само за тях двамата.
- Не го изгорих аз. Онази яката беше. Пък и никога не съм казвала, че съм зряла. Казах, че не съм за училище. Вие си го разбирайте както искате. - засмя се звънко и го перна по носа. Той сграбчи ръката ѝ и сви своята в юмрук готов да я удари.
- Какво, тате? Ще ме удариш ли? - той никога не си бе позволявал да вдигне ръка на никого от семейството, но явно търпението му бе свършило. Още един знак, че тя получава различното отношение. Още една точка към успехите ѝ.
- Остани си тук щом това искаш. Явно трябва да изгубиш това, което имаш, за да го оцениш.
- О, тате, тепърва започвам да имам. - засмя се отново, а баща ѝ просто кимна към групичката аврори, за да я отведат.
Да, беше прекрасен развой на нещата.
avatar
Anna Smith
Gryffindor
Gryffindor

Брой мнения : 66
Join date : 09.04.2017

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите